top of page

Красимир Пунчев 49г. София


Г-н Пунчев ме потърси, защото имаше проблеми със съня, които се изразяваха в трудно заспиване, чести събуждания през нощта и непродуктивен сън. Затрудненията със съня довели в последствие до хронична умора, отпадналост и напрежение са продължили години наред. Красимир Пунчев сподели, че събуждайки се през нощта отива в другата стая, в която се чувства по-добре, но на сутринта отново е отпаднал, с понижен тонус и съпътстващо напрежение. В последствие дискомфорта се превръща в сериозно затруднение, което той описва с думите: "В края на деня съм капнал от умора и въпреки това изпитвах нерешителност да си легна, защото знам, че за пореден път няма да мога да си отпочина".

При направената радиестезична проверка в жилището се установи наличието на подземна течаща река минаваща под леглото на г-н Пунчев, коeто беше причината за хроничната умора, сутрешната отпадналост и напрежение.

С изграждане на пирамидална защита, на точно измерени радиестезично места, Красимир сподели, че сънят му се е променил коренно, което той самият описа с думите: „От години не съм спал така добре.”, „Хроничната умора, напрежението и нервността изчезнаха напълно и остана само чувство на спокойствие, продължаващо през цялата нощ, до събуждането сутрин.” , „Разликата е осезаема от момента на поставянето им, сега вече е различно, дори да се събудя, заспивам веднага, а преди ставах и не можех да заспя с часове, всичко това вече е минало.”

Благодарение на мощната пирамидална защита, г-н Пунчев и семейството му се радват отново на уюта и хармонията на своя дом.

Само няколко седмици след обезопасяването на жилището, Красимир забелязал, че отивайки сутрин отпочинал и бодър на работа, в ранния след обяд рязко намалявала работоспособността му, което се случвало без видима причина. За това той отново се свърза с мен за съдействие.

Радиестезичното изследване показва, че под офис сградата минава много мощна геопатогенна зона, причинена от подземна течаща река, която обхващаше половината стая, в която се намира и работното място на г-н Пунчев. Условията не позволяваха да се направят каквито и да било размествания на работните места и се наложи изграждане на пирамидална защита. Поставените пирамиди в офиса възвърнаха хармонията и баланса и неутрализираха мощното болестотворно въздействие на геопатогенната зона. Красимир още на първата седмица забелязва, че във втората половина от работния ден се чувства много по-бодър сравнение с преди. Чувството на отпадналост е изчезнало напълно, работоспособността му се е повишила и се чувства по-жизнен, което продължава до края на деня.

Recent Posts
Archive
bottom of page